På svenska

Tilastokoulu

Tilastokoulussa saat hyödyllistä perustietoa tilastoista ja niiden käyttömahdollisuuksista. Opit ymmärtämään ja tulkitsemaan tilastoja sekä tuntemaan tilastollisia peruskäsitteitä. Oppimateriaaleista saat tietoa myös tilastollisesta tutkimuksesta sekä tilastollisen aineiston käyttömahdollisuuksista oman työsi tai opiskelujesi tueksi.

Tilastojen ABC -kurssi sopii ensimmäiseksi askeleeksi matkalla tilastojen maailmaan. Siitä voi myös hyvin kerrata tilastojen perusasioita. Muut kurssit pureutuvat syvällisemmin omaan aihealueeseensa.

Muut oppimateriaalit -kohtaan on koottu oppimateriaaleja, tiedonlähdevinkkejä ja tietoa tilastokilpailuista erikseen opettajille ja opiskelijoille.

Otamme mielellämme vastaan palautetta, jonka pohjalta kehitämme palvelua edelleen. Voit olla meihin sähköpostitse yhteydessä: info@tilastokeskus.fi.

Kurssit

Muut oppimateriaalit